cake-1971556

הזמנת מבשלת עד הבית, מבשלת מקצועית ופרטית במחירים נוחים

אם הסתכלת סביב הבית שלך, אתה משוכנע שאתה לא עוזר הבית הטוב בעולם (ואתה לא היחיד). אף אחד לא יכול להגיד לך להתחיל לנקות את הבית שלך, אבל כשאתה עושה זאת, אתה מוצא את עצמך בשגרת ניקיון. בחר חדר בבית והתחל כשיש לך רשימה מוכנה ועשה את זה כל יום. רק בגלל שאני עוזרת הבית הגרועה בעולם, זה לא אומר שאני לא יכול לעשות הרבה דברים טובים בבית שלי. מצא חדר לניקוי בבית ונקה את החדר הזה כל יום למשך שארית חייך.

בדוק כיצד אתה מאחסן דברים בביתך והחליט מה משרת את צרכיך ואיך זה אמור להיות.

הבדיקות כוללות בדיקת טמפרטורת המקרר והמקפיא

בדיקה האם קיים מדחום מזון והטבח יודע להשתמש בו ובדיקה האם יש סימנים של עובש או זיהום מזון אחר במטבח. אתה יכול להשתמש ב- FaceTime לבדיקת המטבח שלך, אם כי ניתן לבצע בדיקות באופן אישי על ידי ביטול כללי הישיבה של המקלט.

אם אתה מעוניין ותרצה לבצע הזמנה, התקשר לטקסס רודהאוס המקומי שלך ובדוק אם יש הצעה. טקסס ראונדהאוס מציעה שירות המנסה לעזור באזורים בהם הבשר מועט במכולת.

מימוש כרטיס להזמנה מסייע באימות האקספו, ומבטיח שבתי המשפט יתאימו ויצעו לצו. שים לב שאתה מקריב את איכות הארוחה תמורת כמה קילוגרמים של בשר או אפילו קצת יותר כסף.

שף

הידוע גם בשם תחנת או טבח קו, אחראי על אזור ייצור מסוים. דוגמאות לכך הן הסו שף, שמשמש כמפקד השני במטבח ומשתלט על אזורי ייצור מסוימים. תפקידיו עשויים לכלול גם יישום הוראות השף, יישום בדיקות קו ומעקב אחר סיבוב מזון בזמן. כמנהל מסעדה ייעודי מוטלת עליו המשימה לדאוג שכל מנה תקבל את הנגיעה הדרושה והיא מוכנה להועלה על השולחן.

אדם זה אחראי על כל הפעילויות הקשורות למטבח, הכוללות לרוב בקרת עלויות חומרי גלם, תכנון הלוחות וניהול הציוד ותחזוקת המכשירים. הוא או היא אחראים להכשרת שפים חדשים והכנת אוכל לחדר האוכל.

לא כל המטבחים פועלים תחת מערכת החטיבה הצרפתית, אך חלקם יכולים לשלב עמדות בתוך המערכת בהתאם לגודל המסעדה.

איש צוות בחלק האחורי של הבית

הוא איש צוות שעובד בחלק האחורי של המסעדה ובדרך כלל אינו מתקשר עם הלקוחות. שף טוק מורכב משף – צוות, עוזר ושף שמבשל את הבית. סוג זה של טבח יכול לכסות מגוון רחב של תפקידים, החל מעוזר המטבח ועד עוזר מנהל המטבח, אך הטבח המוסמך החדש הוא המתקדם יותר. בניגוד לשפים או שפים אחרים, החניכים מופקדים על משימות פשוטות יחסית ומוצבים בפיקוח ישיר של שף וצוותו.

בדרך כלל מדובר במומחה לחלק ספציפי בתפריט ומבטיח שאוכל איכותי יישאר בתחנה. בחלק מהמקרים המטבח מתבקש לבשל מנות חדשות במהירות האפשרית.

זה לא סוף העולם, אבל רוב השרתים עושים את העבודה הנוספת הזו בתום המשמרת שלהם. על השרת לעשות שני דברים: לקחת הזמנות אוכל, לקחת הזמנות שתייה ולהביא אוכל לשולחן במקום להגיש ולברך כל שולחן ולקבל אותו בנקודות שונות של הארוחה.

כדי לנהל מסעדה בצורה חלקה, אתה זקוק למשרות שונות כשף ושף, וההיררכיה הזו יכולה להשתנות מאוד ממטבח למטבח. ניתן לחלק את טבחי השורה להיררכיה משלהם, החל מהטבח הראשון ואז הטבח השני.

רוב המטבחים המקצועיים עוקבים אחר מערכת הכשרה

ללא קשר להשכלתם. שף עובד במשרה מלאה כשף חניך ואז היה מתזמן יום ללמוד בבית ספר לקייטרינג, ואז כמה ימים כשוליה, ובמקרים מסוימים זה משתנה ביום החופשה מהקורס. ברגע שעובד חדש נמצא בהכשרה, הוא בדרך כלל יעבוד במטבח במשך שבוע-שבועיים ויעבוד כמה משמרות כרץ אוכל בכדי להכיר את הכלים. טבחים אלה יתפסו בדרך כלל מעמד כניסה במטבח שלכם, ללא ניסיון, הכשרה או שפים מיוחדים, אך רובם יתחילו כשוליות מטבח ויעברו את דרכם לעמדות המובילות, כמו השף השני והשף השלישי.

תוכלו למצוא תמיד מתכונים נוספים בעמוד הבית שלנו – מבשלים בכיף (:

תוכלו להירשם לרשימת התפוצה שלנו על מנת לקבל עדכונים ומתכונים מעניינים!

שתפו בכל הכח!

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
תוכן עניינים
papaya-salad-710613
סלטים

סלט פפאיה חריף עם טעם של עוד

סלט הפפאיה התאילנדי הירוק ביותר הוא חובה – הזמינו אותו, זהו שילוב מפתה של טעמים מתוקים, מלוחים, חריפים וחריפים. זהו

cherry-tomatoes-5606443
סלטים

סלט קייל ועגבניות – מתכון משגע

המתכון הזה לסלט קייל ועגבניות ימלא אתכם בקינואה, כרוב, עגבניות, בזיליקום, שעועית ירוקה ועשבי תיבול טריים ותבלינים. יש סלט ירוק

פתיחת צ׳אט
אפשר לעזור?
היי!
איך נוכל לעזור?