dough-943245

מתכון לאפונה עם שמיר

האביב כבר כאן, וכריסטין קוק מביאה לך את הסיפור הזה שקסום אותך במתכון האחרון שלה לקרוסטיני אפונה שמיר עם מרק עגבניות. הגשתי קרוסטיני אפונה שמיר של היום עם מרק עגבניות, אך הרעיון להגיש אותו עם רוטב עגבניות טרי היה בהשראת העגבניות שבמרק. משרתים באביב עם קרוסטסיני מוגשים במהלך ההבשלה, מפוזרים בשמיר ומוגשים עם עגבניות טריות, בזיליקום טרי וקצת שמן זית ומיץ לימון.

מוסיפים גזר ובצל ומבשלים עד לריכוך

2 – 3 דקות, מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל ומפזרים הכל. מוציאים את התבנית מהתנור ומוסיפים את 1 כף הנותרת. חמאה, הופכים, מוסיפים גזר, בצל, שום, עגבניות, בזיליקום, שמיר, רוטב עגבניות, מלח, פלפל, אורגנו, מיץ לימון ואבקת שום, מבשלים עוד 3 דקות, לא נוגעים. מפזרים 2 כפות שמן זית ואחת כפית אבקת בזיליקום טרייה ומלח.

כשהחמאה נמסה

הוסיפו את השמיר הטרי, ושמרו כמה ענפים לקישוט, אם אני רוצה, אני באמת נותנת לו לספוג מעט מטעם הג'ינג'ר והשמיר. המתכון הזה מוכן תוך 15 דקות בלבד, אז אל תמהרו ושמרו חזירים טריים לתוספות. אם אתה מעוניין להשתמש במתכון זה עם שמיר טרי מהאתר שלי, עיין בסלט האוליבייה הטבעוני שלי.

זו תהיה מנה נהדרת להביא למגרש או לסיר מכיוון שהיא כל כך קלה להכנה

ותוכלו להגיש את המנה הזו כמתנע צלחת קטן. החלק שהמתכון הזה יכין מיועד ל 2-3 אנשים (1-2 אנשים לצלחת), אז קחו בחשבון אם אתם רוצים יותר מצלחת אחת מהמנה הטעימה והקלה להכנה הזו.

הכנתי את סרטני שמיר הלימון הזה עם קורגטים

אבל האטתי ונהנתי ממבול הקישואים שהשתמשתי בו. תוכלו ליהנות גם מהרשימה הזו, שליקטתי מהמתכונים האהובים עלי ביותר לסלט אפונה, אפונה עם שום ואפרסקים. שתלתי אפונה פעמיים ועדיין יש לי רק כ -1 / 3 מהאפונה באדמה, אז אאט – אבשל ונהנה.

אם הם בשלים מדי

הם יכולים להיות קמחיים ומרים, ולשנות את גוון המרק לחלוטין. אפונה קפואה נוטה לקטוף כשהם קטנים ומתוקים יותר, ולכן הם לרוב אופציה טובה יותר מאפונה טרייה במרקים. האפונה הזו לא מפתה במיוחד בהשוואה למרק אפונה טרי, שאני חובב גדול ממנו, אבל אם אתם עסיסיים מדי, האפונה הזו יכולה להתבשל לגמרי – ולהפוך לקמחית או מרירה.

אפונה קפואה הם למעשה אחד הירקות הקפואים הטובים ביותר ובהחלט קלים למצוא

כך שתוכלו להשתמש בהם להכנת המתכון הזה. אם אין לכם אפונה – שאני מוצא באביב, הם הפיתרון המושלם – אז אפונה קפואה היא בעצם הירק הקפוא והטוב היחיד שאשתמש במתכון. במקרה מצאתי אפונה טרייה ב- Whole Foods, אך אם לא, אמצא אותם במכולת המקומית שלך או בשוק איכרים מקומי. טעמם של אפונה מתוקה וטרייה הוא נשגב – ולדעתי הוא זקוק למעט יותר שילווה אותו.

באשר לאפונה

אני מודה שמחית הגזר כמעט גונבת את ההצגה כאן, אבל יש דברים שאתה יכול לעשות כדי להכין אותה כאן. אפשר פשוט לעשות כל כך הרבה עם המרכיב הצנוע הזה, ואני מתכוון לכך בצורה הטובה ביותר – עם הכמות הנכונה של מלח ופלפל. אני מקפיץ אותם בלימון, שום ושמיר, ממלא את השאריות ברביולי טעים ומוכן.

שים את השום, השמיר וקורט מלח ים במכתש ומוסיפים את מחית הגזר, 1/2 כוס מים וכפית אחת. מעצבים את הדבק לעיסה (אתם רוצים שהוא יהיה רך, אבל כמה חתיכות אפונה טובות).

הכניס את התבנית לתנור עד שהאפונה רק מחוממת, בערך 10 דקות.

הביאו את המים לרתיחה

ואז הניחו עליהם מכסה יציב והביאו לרתיחה על אש נמוכה עד בינונית את האדים הדרושים להבאת המים לרתיחה עדינה עד שתפוחי האדמה רכים. מביאים לרתיחה ואז מבשלים כ -5 דקות עד לרתיחה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את תפוחי האדמה לתבנית, מערבבים ומכניסים את המכסה על מנת שלא יידבקו לתחתית התבנית, ומבשלים עד שהם מבושלים, בערך 3-4 דקות לכל צד, או עד שתפוח האדמה מבושל בתוך אֶמצַע. לאחר תפוחי האדמה מבושלים מוסיפים את הבצל, השום, אבקת הבצל, המלח, הפלפל והמלח והפלפל ומבשלים עוד 2-3 דקות.

שתפו בכל הכח!

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
תוכן עניינים
Uncategorized

מתכון לסלט קייל אסייתי

למרות שמדובר בקלישאה מאז ינואר, אני אוכל השנה המון סלט כרוב, שהוא כיום אחד מסוגי הקייל הטובים ביותר. אני אוהב

Uncategorized

מתכון לאפונה עם שמיר

האביב כבר כאן, וכריסטין קוק מביאה לך את הסיפור הזה שקסום אותך במתכון האחרון שלה לקרוסטיני אפונה שמיר עם מרק

Uncategorized

מתכונים טבעוניים

ב -4 ביולי נצלות לעיתים קרובות מנגלים על בסיס בשר, אבל מה עם הגרסה הטבעונית? מצא תשעה מתכונים טבעוניים שמראים

Uncategorized

מתכון לדג מושט בתנור

מדי שנה מסעדות מתמודדות על תואר מטוגני הדגים הטובים ביותר, אך כעת תוכלו להיות חלק מאחד הצ'יפס הכי טעים וקל

פתיחת צ׳אט
אפשר לעזור?
היי!
איך נוכל לעזור?