cake-1971556-1

מתכון לסלט קייל אסייתי

למרות שמדובר בקלישאה מאז ינואר, אני אוכל השנה המון סלט כרוב, שהוא כיום אחד מסוגי הקייל הטובים ביותר. אני אוהב סלט. נהגתי להימנע מכרוב בגלל טעמו המר, אך כעת אני מנסה לנטרל את מרירותו של הכרוב בכדי להפוך אותו לחביב יותר לכל מי שאינו פריק כרוב.

אם אתם מחפשים דרך חדשה וטעימה לאכול כרוב השונה מעט מסלט הכרוב הטיפוסי שלכם

נסו את סלט הקייל שלי עם רוטב שומשום. כדי לעמוד בקצב השנה החדשה ובמתכוני הסלטים החדשים שהבטחתי, החלטתי לשתף אתכם בסלטים של קייל. אם אתה יכול, אנא צלם תמונה ותייג אותי @ jessicainthekitchen באינסטגרם ותודיע לי כיצד התלבש התגלה עבורך! השמלה הזו נלבשת ברחבי העולם ואני כל כך מתרגשת ממנה!

סלט שומשום זה עמוס במגוון ירקות טריים, שהוא לא רק חגיגה לעיניים, אלא גם גורם לבלוטות הטעם לשיר!

סלט הכרוב הזה כל כך פריך

פריך, רענן ובהיר שזו אחת הדרכים הטובות ביותר לאכול ירקות, נכון? הסוד לסלט כרוב טוב הוא לזכור לעסות את הכרוב כדי לפרק אותו מעט ולהקל על הלעיסה והעיכול. בקערה גדולה מגררים את הכרוב עד לריכוך ומתבלים בשמן שומשום, מלח, פלפל, שום, ג'ינג'ר, פלפל קאיין ומלח ופלפל. שפשפו בעדינות את הרוטב על כל פיסת כרוב בידיים כדי להפחית את צמיגותו של הקייל.

שים מעט יותר ממחצית הכרוב בשמן שומשום ומניחים על תבנית אפייה שהיא לרוב שכבה אחת.

מורחים את הסלט על שתי הקערות ומעליהם את הסלמון המטוגן, ואז מזלפים כף שקדים קצוצים.

בנוסף למה שהמתכון דורש

ניתן להוסיף עליו גם בייקון מפורר, כרוב אדום קצוץ, עוף בגריל או תוספות אופציונליות אחרות. בקערה עסו את הכרוב בכף כרוב אדום קצוץ או סטייק קצוץ ועליו בוטנים קצוצים או אגוזי פקאן. מוסיפים לקערה 1/4 כוס שמן זית, 2 כפות חומץ וכפית אחת ומערבבים עם הידיים. מתבלים ברוטב ומכניסים לקערה נוספת עם 2 כוסות מים וקורט מלח ים ופלפל.

תראו את סלט הירקות הקצוץ שלי עם כרוב מתכון עם הרבה קראנץ ', מרקם וטעם, מעוטר ברוטב שומשום מתוק ביתי.

מתבלים ברוטב הסלטים בהשראה אסייתית

המיוצר עם מגע של שמן שומשום וקורט מלח ופלפל. בקערה קטנה מערבבים היטב את שמן הזית, רוטב הסויה, אבקת השום, הג'ינג'ר והמלח. מניחים את השום הקצוץ בבלנדר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, כ -2 דקות. מערבבים את הרוטב בצנצנת שימור גדולה ומנערים עד לתחלב טוב. ברגע שהסלמון מבושל, קובצים עם הוויניגרט שנותר ומערבבים עד שהוא חלק, כ -2 דקות יותר. להגשה, זרק את הכרוב אל חבישת העיסוי עם העלים ועיסוי למשך דקה לאחר הקיצוץ, תוך שימוש רק בקייל. אם אתה משתמש בכרוב, אתה בהחלט צריך לאכול אותו לבד; הוא נובע במהירות, אך אם אתה משתמש בו, הוא תוספת נהדרת לכל סלט, בין אם אתה משתמש בו ובין אם לאו. תוכלו גם להשתמש בכל קייל שתגדלו בעצמכם, כמו קייל מהגינה שלכם או משוק האיכרים, לסלט הזה.

מה שאני הכי אוהב במתכון הזה

הוא שהוויניגרט נחתך לשניים ומשמש למרינדה קצרה של הסלמון. מצד שני, אתה יכול להשתמש ברוטב אחר, כיוון שהשתמשתי בו לסלט הכרוב, התפוח והחומוס שלי. להכנת סלט שזקוק לעיסוי (הכל חוץ מכרוב), הוסף מיץ לימון סחוט טרי ל את מרכיבי הרוטב וזורקים פנימה כמה רצועות עדינות של עלי כרוב. במתכון שלי, הכרוב הגולמי הפריך משולב עם רוטב עיסוי לימון-סיד לימוני ועשיר, ורמז למלח ופלפל.

אני השאלו את הרוטב הזה כדי להשלים עם כמה מהטעמים האסייתיים האהובים עליכם – בהשראתי: הוספתי שתי כפות חמאת בוטנים ונענע כדי לשחק במתכון שהבאתי איתי לעוף מזוגג אסייתי.

האסייתי הפריך הזה לסלט כרוב תמיד ולתמיד יהיה מקום בסיבוב הסלטים שלכם. מי שאוהב סלטים פריכים עם מגע של קראנץ 'ישמח אפילו את התיאבון הפריך ביותר.

שתפו בכל הכח!

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
תוכן עניינים
Uncategorized

מתכון לסלט קייל אסייתי

למרות שמדובר בקלישאה מאז ינואר, אני אוכל השנה המון סלט כרוב, שהוא כיום אחד מסוגי הקייל הטובים ביותר. אני אוהב

Uncategorized

מתכון לאפונה עם שמיר

האביב כבר כאן, וכריסטין קוק מביאה לך את הסיפור הזה שקסום אותך במתכון האחרון שלה לקרוסטיני אפונה שמיר עם מרק

Uncategorized

מתכונים טבעוניים

ב -4 ביולי נצלות לעיתים קרובות מנגלים על בסיס בשר, אבל מה עם הגרסה הטבעונית? מצא תשעה מתכונים טבעוניים שמראים

Uncategorized

מתכון לדג מושט בתנור

מדי שנה מסעדות מתמודדות על תואר מטוגני הדגים הטובים ביותר, אך כעת תוכלו להיות חלק מאחד הצ'יפס הכי טעים וקל

פתיחת צ׳אט
אפשר לעזור?
היי!
איך נוכל לעזור?