souffle-412784_640

סופלה שוקולד מדהים – שלא ישאיר אתכם אדישים לרגע

פוסט זה עומד ללמד מתחילים כיצד להכין את אחד המתכונים הקלים ביותר לעוגת שוקולד ללא קמח שתכינו אי פעם. Uummm, דמיין את השוקולד המריר המבריק על כל טעמיו והעקביות תהיה כזו. סדקו את החלק העליון והעליון עם שכבת שוקולד צ'יפס וטפטוף של רוטב שוקולד מומס וסיימתם.

עוגת סופלה שוקולד היא השמלה המושלמת – לפשוטים המתעתעים, ולכן היא כל כך מיוחדת. העובדה שנגיסה יכולה לכלול כל כך הרבה טעמים שונים ומרקמים שונים של שוקולד היא פראית ומוכיחה מדוע מכנסי שוקולד כל כך מיוחדים.

סופלה שוקולד טוב בעל מרקם חיצוני קליל ואוורירי שנמס כמעט בפה. קרם שלא נמצא בהכרח בסופלי שוקולד אפויים לחלוטין, אך הוא עדיין טעים.

מתכון סופלה שוקולד זה משתמש בקרם כבד במקום חמאה

אבל אני מעדיף את הטעם, המרקם והעושר שמספקים חמאה. ישנן גם מספר דרכים אחרות להקציף מרק שוקולד ולהתאים אותו. אפשרויות אחרות כוללות עוגת גבינה קרמל מומלחת ופטל, או שתוכלו אפילו להשתמש בגבינת פטל! אפשרות נוספת היא עוגיית שוקולד פטל, עוגת גבינה קרם פטל, גלידת שוקולד, עוגת שוקולד תות או אפילו עוגיית שוקולד פטל.

אפשרות נוספת

היא להשתמש בסוכרים שאינם חלביים ולא ממותקים (כגון חלב שקדים), אך גם סוכר שאינו ממותק הוא אפשרות. שימוש במוצרי חלב שאינם חלביים – כגון סוכר (כגון סירופ מייפל) או סוכר – הוא אפשרות אחרת, כמו גם שימוש במוצרי חלב, ושימוש במרק שוקולד ללא סוכר או גלידת שוקולד.

אם אי פעם רצית להכין סופלה שוקולד, נסה אותו, מכיוון שזה אחד הקינוחים הפופולריים ביותר בעולם. עקוב אחר התהליך הפשוט אחר צעד הזה כדי להבין כיצד הצלחתי להתמודד עם קונדיטור צרפתי.

מערבבים פנימה את הביצים ושומרים את החלמונים בטמפרטורה שלא מתפרקת כשמוסיפים את שאר תערובת השוקולד. עכשיו כשהוא התקרר הוא יתעבה ואולי ייראה משעמם, אבל אל דאגה, בלי החלמון הוא יחזור להיות חלק ומבריק.

מפזרים מעט סוכר מגורען על החמאה כדי לתת לסופלה קרום טעים וסוכר שגורם לכם להראות כמו מקצוענים. חמאה וסוכר מחליקים את השוקולד לאורך דפנות הרמקים במרקים במהלך האפייה.

עליכם לקצוץ שוקולד באיכות גבוהה

אך תוכלו להשתמש גם בשוקולד צ'יפס קצוץ, בטבלאות שוקולד או אפילו במעט אבקת קקאו. אפשר להמיס את החמאה והשוקולד במעבד מזון או במיקרוגל למספר שניות, ואז לקצוץ ולהמיס עם חמאה. זה יכול לשמש גם כבסיס למתכוני סופלה אחרים כמו עוגיות שוקולד או מרקים.

מוסיפים שוקולד וניל, קורט מלח וחלמון ביצה ומערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה. כשהשוקולד נמס לחלוטין מסירים מהאש ומכניסים למיקרוגל לכמה שניות להתקררות.

מערבבים רבע מחלבוני הביצה לתערובת השוקולד

מוסיפים את שארית 1 כף הסוכר בזה אחר זה ומקציפים עד שהתערובת מעורבבת. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה על אש בינונית עד שהם נמסים, בערך 5 דקות. לאחר מכן מערבבים את יתרת הסוכר וחלבוני הביצה לפסגות רכות, ואז מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות ומבריקות.

במחבת עם רוטב בינוני

מערבבים את 4 כפות החמאה הנותרות ואת יתרת כף הסוכר על אש בינונית. מערבבים עד שהסוכר נמס והתערובת מסמיכה מעט ומבעבעת, בערך 5 – 7 דקות. מחזירים את התבנית ואת תערובת השוקולד-חלב שנותרה לאש על אש בינונית. ממלאים את תערובת השוקולד והחלמון ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת חלקה, 3-4 דקות ארוכות יותר.

הוסף את החלבונים על ידי קיפולם בזהירות להפחתת משקל כף הרגל השוקולד

בערך 1/2 כוס בכל פעם. בעזרת מרית גומי מקפלים אותם בזהירות לתערובת השוקולד, מקפידים לא לרוקן אותם ואז מוסיפים אותם בזה אחר זה, מקפלים כל חלבון ביצה עד שהוא הופך להיות בהיר.

מוסיפים קורט מלח ומערבבים עד להטמעת הרוקס והשוקולד נמס

בערך דקה. עכשיו לוקחים שליש או קצת פחות ממחצית המרנג, מערבבים לבסיס השוקולד של השוקולד ואז מקפלים את הפרלינים בתערובת בזהירות מעל הסיב הנותר עם רחפן גדול. מערבבים שליש מתערובת השוקולד כדי להבהיר את צפיפות מסת השוקולד, ואז מערבבים כרבע מתערובת השוקולד כדי להבהיר אותה.

חממו את התנור ל -350 מעלות

משמנים רמקין בחמאה רכה (המתכון הזה מספיק ל -4 מנות אישיות של רמסקינס). מברישים את פנים הרמקינס בחמאה המומסת בעזרת מברשת בצק ומפזרים שכבה אחידה של סוכר. מחממים את התנור ל -350 מעלות ומשמנים את הרמקים במעט חמאה רכה, מוסיפים כף חמאה לתבנית וממיסים על אש בינונית. מוסיפים חמאה קמח וקקאו, מערבבים לעיסה חלקה – כמו במטרפה – ואז מוסיפים קמח בהדרגה, מקציפים ומוסיפים כ -1 / 2 כפית אבקת קקאו וקורט מלח.

תוכלו למצוא תמיד מתכונים נוספים בעמוד הבית שלנו – מבשלים בכיף (:

תוכלו להירשם לרשימת התפוצה שלנו על מנת לקבל עדכונים ומתכונים מעניינים!

שתפו בכל הכח!

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
תוכן עניינים
Uncategorized

מתכון לסלט קייל אסייתי

למרות שמדובר בקלישאה מאז ינואר, אני אוכל השנה המון סלט כרוב, שהוא כיום אחד מסוגי הקייל הטובים ביותר. אני אוהב

Uncategorized

מתכון לאפונה עם שמיר

האביב כבר כאן, וכריסטין קוק מביאה לך את הסיפור הזה שקסום אותך במתכון האחרון שלה לקרוסטיני אפונה שמיר עם מרק

Uncategorized

מתכונים טבעוניים

ב -4 ביולי נצלות לעיתים קרובות מנגלים על בסיס בשר, אבל מה עם הגרסה הטבעונית? מצא תשעה מתכונים טבעוניים שמראים

Uncategorized

מתכון לדג מושט בתנור

מדי שנה מסעדות מתמודדות על תואר מטוגני הדגים הטובים ביותר, אך כעת תוכלו להיות חלק מאחד הצ'יפס הכי טעים וקל

פתיחת צ׳אט
אפשר לעזור?
היי!
איך נוכל לעזור?